Om OneofaCuff

OneofaCuff startades för att vi gillar manschettknappar. Klassiskt snygga accessoarer där det är möjligt att ta ut svängarna. De livar upp en skjorta till vardags såväl som till fest. Vi tyckte utbudet på marknaden var för tråkigt, för stelt och för intetsägande och bestämde oss för att göra något åt saken.

Vår ambition är att erbjuda en snyggare och gladare manschettknapp. Antingen väljer du själv motiv för dina manschettknappar genom att använda dig av designverktyget på vår hemsida eller så hittar du ett motiv som passar dig i någon av våra begränsade upplagor i serier av Art at Hand – där utvalda konstnärers verk funnit sin inramning i en manschettknapp. Vi tyckte att det kändes fel att konst enbart skulle vara ett spel för gallerierna.

En grundläggande del av vår verksamhetsfilosofi är också att ett par manschettknappar inte ska behöva kosta skjortan – det vore kontraproduktivt. Därför kämpar vi för att hålla kostnaderna nere, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Vi ser hellre att du köper flera par som du kan växla mellan. Skjortbeståndet i en garderob blir så mycket större genom kombinationen med snygga manschettknappar.

OneofaCuff är ett svenskt företag som grundades år 2011. Bolaget är baserat i Sverige och har F-skattsedel. Eftersom företaget är svenskt riktas försäljningen av företagets produkter företrädesvis till Sverige, men ett par manschettknappar kan givetvis skickas vart som helst i världen.

Vill du veta mer eller komma i kontakt med oss får du gärna kontakta oss via info@oneofacuff.com

OneofaCuff har postadress Adolf Fredriks kyrkogata 15, 11137 Stockholm.